Waarom Alant Vrouw

Alles onder één dak
Wij bieden een multidisciplinair team aan voor onze behandelingen. U staat centraal en al onze specialisten werken intensief met elkaar samen voor uw behandeling. Wij proberen de zorg die wij leveren zo goed mogelijk op u af te stemmen. Waar mogelijk proberen we voor u de afspraken met de verschillende specialisten aan te laten sluiten.

Verzekerde zorg
Alant Vrouw heeft met alle zorgverzekeraars tariefafspraken gemaakt voor alle zorgprogramma’ s. Dit betekent dat u in principe volledig verzekerd bent voor de zorg die u bij Alant Vrouw ontvangt. De rekening wordt dan rechtstreeks door ons naar uw zorgverzekeraar gestuurd.

Geen wachttijden
Wij bewaken onze wachttijden goed en wij garanderen u dan ook dat u altijd binnen twee weken bij ons op consult kan komen. Voor operatieve ingrepen in het EMC streven ernaar dat patiënten 2 weken na de diagnose geopereerd kunnen worden.

Hoge klanttevredenheid
Velen zijn u voorgegaan. Het gemiddelde klanttevredenheidcijfer dat Alant Vrouw kreeg over 2010 is een 8,8. Dit cijfer hebben patiënten ons gegeven op basis van deze vragenlijst.

Samenwerking met AMC en UMC Utrecht en VU medisch centrum
Alant Vrouw werkt nauw samen met het UMC Utrecht, het AMC Amsterdam en VU medisch centrum. Zo zijn de meeste specialisten in ons team óók verbonden aan deze academische ziekenhuizen. Bovendien spelen deze ziekenhuizen een belangrijke rol in onze kwaliteitsbewaking.