Nicole (43) heeft zich laten steriliseren met Essure

“Ik wilde mij graag laten steriliseren. Ik heb inmiddels 2 kinderen en mijn gezin is compleet. Vorig jaar hoorde ik in het ziekenhuis over sterilisatie met Essure. Deze behandeling sprak mij gelijk aan en ik besloot hiervoor te kiezen. Het ziekenhuis kon deze behandeling nog niet aanbieden, maar Alant Vrouw wel. Bij Alant Vrouw kon ik direct terecht. Alleen moest ik even afwachten of de verzekering de behandeling zou vergoeden, maar dat is allemaal goed gekomen.

De ingreep nam ongeveer 10 minuten in beslag. Het is niet echt pijnlijk. Het kijkertje voel je wel naar binnen gaan. Maar dit weegt niet op tegen de voordelen van geen narcose en geen wond. In de auto naar huis voelde ik wel wat in mijn buik. Gewoon een gevoel dat er iets in je onderbuik is gebeurd, maar geen echte pijn. Na een half uurtje was dat gevoel weg. Thuis ben ik eigenlijk gelijk weer aan het werk gegaan. Ik heb 4 winkels en ik heb dezelfde dag gewoon een koopavond gedraaid.

Ik vind het echt een prima behandeling!

De medewerkers bij Alant Vrouw zijn ook allemaal gezellig en aardig. Je wordt gelijk geholpen. Ik heb een hekel aan wachttijden. In het ziekenhuis zit je altijd te wachten. Iedereen zit dan om zich heen te kijken met van die blikken ‘wat komt die hier doen’. De sfeer bij Alant Vrouw is ook heel goed. Ik kan mij voorstellen dat als mensen bang zijn voor een behandeling dat ze zich in deze omgeving prettiger en meer op hun gemak voelen. Inmiddels heb ik sterilisatie met Essure bij Alant Vrouw al een paar keer in mijn omgeving aanbevolen.”

Bekijk de video: